מזון, תזונה ובריאות
אילנה שמידט-הופפלד, רם רייפן, אלי פליק
חיפוש
בניווט מקלדת, יש ללחוץ על מקש האנטר לפתיחת תת התפריט
דף הבית
הקשר בין תזונה ואנרגיה
תזונה גדילה והתפתחות
תזונה ומניעת מחלות
מדריך לתזונה נבונה
מגמות בתזונה
פני הרעב בעולם
קטעי הרחבה
מסע במערכת העיכול
הקדמה
הפה והוושט
הקיבה
התריסריון
כבד, כיס מרה והלבלב
המעי הדק - המשך
המעי הגס
עיקרי דברים
מאמרים
תזונת האדם הקדמון
מוצרי דבורים
שימור תוצרת חקלאית
התזונה באומנות
רשימת פעילויות
מילון מונחים
מזון, תזונה ובריאות
>
מאמרים
>
תזונת האדם הקדמון
>
שאלות
שאלות
גרסה נגישה לפעילות
תזונת האדם הקדמון
תזונת האדם הקדמון – מה יש לנו ללמוד ממנה מאת דן קרת
הקדמה
דיאטה קדמונית
בשר
מזונות מן הצומח
תזונה יומית משוערת של האדם הקדמוני
שומן וחומצות שומן
כולסטרול
נתרן (Na) ואשלגן (K)
סידן, חומצה אסקורבית ותאית
סיכום
שאלות
מוצרי דבורים להזנה ובריאות – אמונות ומציאות
מוצרי דבורים להזנה ולבריאות מאת יעקב לנסקי
הדבורה והפרח
האדם והדבורה
ההרכב הכימי של הדבש
הדבש ושימושיו ברפואה
מוצרים המיוצרים על-ידי דבורים
סיכום
שימור תוצרת חקלאית טרייה ומעובדת
שימור תוצרת חקלאית טרייה ומעובדת לאחר קטיף מאת אליעזר פליק
מבוא
תהליכים פיסיולוגיים לאחר קטיף
הבשלת הפרי
הדיות (transpiration, איבוד מים)
אתילן
הבשלה ואיכות
תהליכים פתולוגיים לאחר קטיף
הקטנת התפתחות ריקבונות והדברתם
מדיניות שמירת מזון בריא
השתקפות התזונה באמנות
חתונה כפרית
סעודתה של חבורת המשייטים
קטעי הרחבה
קטע הרחבה – פיונית
קטע הרחבה – גלוקוז (סוכר ענבים)
קטע הרחבה – כלורופיל
קטע הרחבה – תהליכי נשימה בתאים חיים
Menu Title
דף הבית
הקשר בין תזונה ואנרגיה
▼
תזונה גדילה והתפתחות
תזונה ומניעת מחלות
מדריך לתזונה נבונה
מגמות בתזונה
פני הרעב בעולם
קטעי הרחבה
מסע במערכת העיכול
▼
הקדמה
הפה והוושט
הקיבה
התריסריון
כבד, כיס מרה והלבלב
המעי הדק – המשך
המעי הגס
עיקרי דברים
מאמרים
▼
תזונת האדם הקדמון
מוצרי דבורים
שימור תוצרת חקלאית
התזונה באומנות
רשימת פעילויות
מילון מונחים
סגור
סגור
Accessibility by WAH