לוגו מכון ויצמן למדע

מזון, תזונה ובריאות
אילנה שמידט-הופפלד, רם רייפן, אלי פליק

בניווט מקלדת, יש ללחוץ על מקש האנטר לפתיחת תת התפריט
  • דף הבית
  • הקשר בין תזונה ואנרגיה
    • תזונה גדילה והתפתחות
    • תזונה ומניעת מחלות
    • מדריך לתזונה נבונה
    • מגמות בתזונה
    • פני הרעב בעולם
    • קטעי הרחבה
  • מסע במערכת העיכול
    • הקדמה
    • הפה והוושט
    • הקיבה
    • התריסריון
    • כבד, כיס מרה והלבלב
    • המעי הדק - המשך
    • המעי הגס
    • עיקרי דברים
  • מאמרים
    • תזונת האדם הקדמון
    • מוצרי דבורים
    • שימור תוצרת חקלאית
    • התזונה באומנות
  • רשימת פעילויות
  • מילון מונחים
מזון, תזונה ובריאות > מאמרים > שימור תוצרת חקלאית טרייה ומעובדת > שימור תוצרת חקלאית טרייה ומעובדת לאחר קטיף מאת אליעזר פליק

שימור תוצרת חקלאית טרייה ומעובדת לאחר קטיף מאת אליעזר פליק

  • מבוא
  • תהליכים פיסיולוגיים לאחר קטיף
  • הבשלת הפרי
  • הדיות (transpiration, איבוד מים)
  • אתילן
  • הבשלה ואיכות
  • תהליכים פתולוגיים לאחר קטיף
  • הקטנת התפתחות רקבונות
  • מדיניות שמירת מזון בריא
  • תיקיה סגורהתזונת האדם הקדמון
    • תיקיה ריקהתזונת האדם הקדמון – מה יש לנו ללמוד ממנה מאת דן קרת
    • תיקיה ריקההקדמה
    • תיקיה ריקהדיאטה קדמונית
    • תיקיה ריקהבשר
    • תיקיה ריקהמזונות מן הצומח
    • תיקיה ריקהתזונה יומית משוערת של האדם הקדמוני
    • תיקיה ריקהשומן וחומצות שומן
    • תיקיה ריקהכולסטרול
    • תיקיה ריקהנתרן (Na) ואשלגן (K)
    • תיקיה ריקהסידן, חומצה אסקורבית ותאית
    • תיקיה ריקהסיכום
    • תיקיה ריקהשאלות
  • תיקיה סגורהמוצרי דבורים להזנה ובריאות – אמונות ומציאות
    • תיקיה ריקהמוצרי דבורים להזנה ולבריאות מאת יעקב לנסקי
    • תיקיה ריקההדבורה והפרח
    • תיקיה ריקההאדם והדבורה
    • תיקיה ריקהההרכב הכימי של הדבש
    • תיקיה ריקההדבש ושימושיו ברפואה
    • תיקיה ריקהמוצרים המיוצרים על-ידי דבורים
    • תיקיה ריקהסיכום
  • תיקיה סגורהשימור תוצרת חקלאית טרייה ומעובדת
    • תיקיה ריקהשימור תוצרת חקלאית טרייה ומעובדת לאחר קטיף מאת אליעזר פליק
    • תיקיה ריקהמבוא
    • תיקיה ריקהתהליכים פיסיולוגיים לאחר קטיף
    • תיקיה ריקההבשלת הפרי
    • תיקיה ריקההדיות (transpiration, איבוד מים)
    • תיקיה ריקהאתילן
    • תיקיה ריקההבשלה ואיכות
    • תיקיה ריקהתהליכים פתולוגיים לאחר קטיף
    • תיקיה ריקההקטנת התפתחות ריקבונות והדברתם
    • תיקיה ריקהמדיניות שמירת מזון בריא
  • תיקיה סגורההשתקפות התזונה באמנות
    • תיקיה ריקהחתונה כפרית
    • תיקיה ריקהסעודתה של חבורת המשייטים
  • תיקיה סגורהקטעי הרחבה
    • תיקיה ריקהקטע הרחבה – פיונית
    • תיקיה ריקהקטע הרחבה – גלוקוז (סוכר ענבים)
    • תיקיה ריקהקטע הרחבה – כלורופיל
    • תיקיה ריקהקטע הרחבה – תהליכי נשימה בתאים חיים

מזון תזונה ובריאות

כתובת
מכון ויצמן למדע, רחובות
דוא"ל
ilana.hopfeld@weizmann.ac.il
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
  • מפת אתר
  • צור קשר
©  All rights reserved to Department of Science Teaching , Weizmann Institute of Science
Menu Title
  • דף הבית
  • הקשר בין תזונה ואנרגיה
    ▼
    • תזונה גדילה והתפתחות
    • תזונה ומניעת מחלות
    • מדריך לתזונה נבונה
    • מגמות בתזונה
    • פני הרעב בעולם
    • קטעי הרחבה
  • מסע במערכת העיכול
    ▼
    • הקדמה
    • הפה והוושט
    • הקיבה
    • התריסריון
    • כבד, כיס מרה והלבלב
    • המעי הדק – המשך
    • המעי הגס
    • עיקרי דברים
  • מאמרים
    ▲
    • תזונת האדם הקדמון
    • מוצרי דבורים
    • שימור תוצרת חקלאית
    • התזונה באומנות
  • רשימת פעילויות
  • מילון מונחים
Accessibility by WAH