לוגו מכון ויצמן למדע

מזון, תזונה ובריאות
אילנה שמידט-הופפלד, רם רייפן, אלי פליק

בניווט מקלדת, יש ללחוץ על מקש האנטר לפתיחת תת התפריט
  • דף הבית
  • הקשר בין תזונה ואנרגיה
    • תזונה גדילה והתפתחות
    • תזונה ומניעת מחלות
    • מדריך לתזונה נבונה
    • מגמות בתזונה
    • פני הרעב בעולם
    • קטעי הרחבה
  • מסע במערכת העיכול
    • הקדמה
    • הפה והוושט
    • הקיבה
    • התריסריון
    • כבד, כיס מרה והלבלב
    • המעי הדק - המשך
    • המעי הגס
    • עיקרי דברים
  • מאמרים
    • תזונת האדם הקדמון
    • מוצרי דבורים
    • שימור תוצרת חקלאית
    • התזונה באומנות
  • רשימת פעילויות
  • מילון מונחים
מזון, תזונה ובריאות > רשימת פעילויות > רשימת פעילויות

רשימת פעילויות

  • עבודה עם גיליון אלקטרוני
  • בניית דגם
  • הכנת ספר עיון
  • כרטיסים למשחק כיתתי
  • חקר ברשת האינטרנט – פני הרעב ועודף תזונה בעולם
  • תיקיה ריקהרשימת פעילויות
  • תיקיה ריקהעבודה בגיליון אלקטרוני
  • תיקיה ריקהבניית דגם
  • תיקיה ריקההכנת ספר עיון – עבודה המשלבת תכנים ומיומנויות
  • תיקיה ריקהכרטיסים למשחק כיתתי

מזון תזונה ובריאות

כתובת
מכון ויצמן למדע, רחובות
דוא"ל
ilana.hopfeld@weizmann.ac.il
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
  • מפת אתר
  • צור קשר
©  All rights reserved to Department of Science Teaching , Weizmann Institute of Science
Menu Title
  • דף הבית
  • הקשר בין תזונה ואנרגיה
    ▼
    • תזונה גדילה והתפתחות
    • תזונה ומניעת מחלות
    • מדריך לתזונה נבונה
    • מגמות בתזונה
    • פני הרעב בעולם
    • קטעי הרחבה
  • מסע במערכת העיכול
    ▼
    • הקדמה
    • הפה והוושט
    • הקיבה
    • התריסריון
    • כבד, כיס מרה והלבלב
    • המעי הדק – המשך
    • המעי הגס
    • עיקרי דברים
  • מאמרים
    ▼
    • תזונת האדם הקדמון
    • מוצרי דבורים
    • שימור תוצרת חקלאית
    • התזונה באומנות
  • רשימת פעילויות
  • מילון מונחים
Accessibility by WAH