לוגו מכון ויצמן למדע

מזון, תזונה ובריאות
אילנה שמידט-הופפלד, רם רייפן, אלי פליק

בניווט מקלדת, יש ללחוץ על מקש האנטר לפתיחת תת התפריט
  • דף הבית
  • הקשר בין תזונה ואנרגיה
    • תזונה גדילה והתפתחות
    • תזונה ומניעת מחלות
    • מדריך לתזונה נבונה
    • מגמות בתזונה
    • פני הרעב בעולם
    • קטעי הרחבה
  • מסע במערכת העיכול
    • הקדמה
    • הפה והוושט
    • הקיבה
    • התריסריון
    • כבד, כיס מרה והלבלב
    • המעי הדק - המשך
    • המעי הגס
    • עיקרי דברים
  • מאמרים
    • תזונת האדם הקדמון
    • מוצרי דבורים
    • שימור תוצרת חקלאית
    • התזונה באומנות
  • רשימת פעילויות
  • מילון מונחים
מזון, תזונה ובריאות > Related Terms:

Related Terms:

« בחזרה למילון המונחים
  • Term: אינסולין
  • Term: אנזימים
  • Term: אנרגיה
  • Term: חלבון
  • Term: גלוקוז – חד סוכר
  • Term: דו סוכר – לקטוז
  • Term: דו סוכר – מלטוז
  • Term: דו סוכר – סוכרוז
  • Term: דפנות צינור העיכול
  • Term: הפרשות הלבלב
  • Term: הפרשות המעי הדק
  • Term: חד סוכר (גלוקוז, פרוקטוז)
  • Term: חלב ומוצריו
  • Term: טריגליצרידים
  • Term: טרשת עורקים
  • Term: חסימת עורקים
  • Term: ירק
« בחזרה למילון המונחים

מזון תזונה ובריאות

כתובת
מכון ויצמן למדע, רחובות
דוא"ל
ilana.hopfeld@weizmann.ac.il
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
  • מפת אתר
  • צור קשר
©  All rights reserved to Department of Science Teaching , Weizmann Institute of Science
Menu Title
  • דף הבית
  • הקשר בין תזונה ואנרגיה
    ▼
    • תזונה גדילה והתפתחות
    • תזונה ומניעת מחלות
    • מדריך לתזונה נבונה
    • מגמות בתזונה
    • פני הרעב בעולם
    • קטעי הרחבה
  • מסע במערכת העיכול
    ▼
    • הקדמה
    • הפה והוושט
    • הקיבה
    • התריסריון
    • כבד, כיס מרה והלבלב
    • המעי הדק – המשך
    • המעי הגס
    • עיקרי דברים
  • מאמרים
    ▼
    • תזונת האדם הקדמון
    • מוצרי דבורים
    • שימור תוצרת חקלאית
    • התזונה באומנות
  • רשימת פעילויות
  • מילון מונחים
Accessibility by WAH