פרטים על הפרוייקט

קורס וירטואלי על הנושא: "מערכות מתקשרות" במכון ויצמן למדע

אתר זה פותח על ידי ד"ר רמי אריאלי בשנים 1999-2003, ככלי עזר מתוקשב להוראת המדעים בחטיבת הביניים של בית הספר.

אתר זה מלווה קורס שפותח במחלקה להוראת המדעים במכון ויצמן, ופורסם כחוברת לתלמיד (הכוללת תקליטור המכיל את תוכן האתר מעודכן לתאריך ספטמבר 2003) ודיסק למורה (הכולל גם פתרונות לפעילויות מחוברת התלמיד). התקליטור מאפשר להפעיל את האתר לא צורך התחברות לאינטרנט.

החוברת הנקראת: "יוצרים קשר: מערכות מתקשרות", שכתבו ורדה שילה ורמי אריאלי, ניתנת לרכישה ב:

"תרבות לעם" טל. 5622727 03 (רב קווי) פקס. 03-562707

מידע על החוברת

החוברת "יוצרים קשר: מערכות מתקשרות"

כל נושא ניתן ללמוד ברמות שונות.

האתר בנוי (בשלב זה) בעיקר עבור תלמידי חטיבת הביניים, ולמוריהם.

בעתיד, כוונת המחבר היא להשלים את האתר עבור הקהל הרחב, אלא שתהליך זה נמשך על פני שנים.

מה ניתן יהיה למצוא באתר:

• מאגר מידע בנושא "מערכות מתקשרות".
  • מערכי שיעור להוראת הקורס "מערכות מתקשרות".

באתר מופיעים קישורים לאתרי אינטרנט בארץ ובעולם. לאחר מספר חודשי הפעלה, התברר כי חלק ניכר מתוך הקישורים שהיו תקינים אינם מובילים לאתרים המבוקשים, מכיוון שכתובותיהם שונו על ידי מפעיליהם, או שהם בכלל נעלמו מהאינטרנט. מנהל האתר מנסה לשמור על קישורים תקינים, וישמח לקבל מכם פירוט לגבי קישורים שאינם עובדים.

תלמידים, מורים, וסתם מתעניינים מוזמנים לשלוח הערות, תגובות, שאלות וכו'.

מומלץ לשלוח בדואר אלקטרוני.

נושאים שיהיה בהם עניין לדיון, יועלו לדיון בפורום אלקטרוני כאן (עדיין לא פעיל).

לעמוד הקודם לחץ כאןלעמוד הבא לחץ כאן