רכיבי תזונה במזונות שונים מקבוצת הפירות

רכיבי התזונה של קבוצת הפירות, מתוך "טבלאות הרכב מזונות" על פי פרופ' ק. גוגנהיים (1977) 
קלוריות חלבון (גרם) שומן (גרם) פחמימות זמינות (גרם) פחמימות בלתי זמינות (גרם) סידן (מ"ג) ברזל (מ"ג) נתרן (מ"ג) ויטמין A (יחידות) ויטמין B1 תיאמין (מ"ג) ויטמין B2 ריבופלאווין (מ"ג) ויטמין B חומצה ניקוט (מ"ג) ויטמין C (מ"ג)
אבוקדו 157 1.5 15.0 4.0 1.8 22 0.3 4 800 0.13 0.15 1.3 13
אגס 53 0.3 0.3 12.4 2.3 21 0.4 2 15 0.03 0.04 0.2 3
אנונה 92 2 0.3 20.3 1.7 29 0.7 8 0 0.13 0.11 1 21
אפרסמון 80 0.6 0.2 18.1 1.5 7 0.3 6 3300 0.03 0.13 0.2 10
אפרסק 45 0.6 0.1 10.4 1.4 7 0.6 3 480 0.02 0.06 0.7 10
בננה 80 1.1 0.1 18.6 2 17 0.6 3 100 0.05 0.03 0.5 8
גויאבה 59 1 0.5 12.7 5 39 0.6 4 188 0.08 0.08 1.4 130
דובדבן 53 0.8 0.2 12 0.5 17 0.4 3 200 0.05 0.06 0.3 6
חבוש 34 0.5 0.2 7.6 6.4 26 0.7 7 20 0.02 0.04 0.3 5
מישמש 35 0.8 0.1 7.7 2.1 30 0.8 2 1600 0.04 0.07 0.7 11
מנגו 65 0.6 0.1 15.2 0.9 10 0.3 3 2700 0.09 0.07 1.1 35
ענבים 62 0.7 0.2 14.3 0.6 13 0.5 2 30 0.05 0.07 0.3 3
פקאן מפוצח 696 9.4 73 13 2.2 74 2.4 50 0.72 0.11 0.9 2
רימון 58 0.3 0.1 13.9 0.2 5 0.4 1 0 0.03 0.03 0.2 7
שזיף 45 0.7 0.1 10.2 2.1 12 0.4 3 315 0.04 0.04 0.3 4
שסק 46 0.2 0.6 9.9 0.8 18 0.8 300 0.02 0.05 0.3 0
שקד מפוצח 629 18.6 54.1 16.9 2.7 254 4.4 5 0 0.25 0.67 4.6 0
תאנה 77 1.4 0.4 17 2.5 57 3 3 50 0.07 0.06 0.5 2
תמר יבש 269 2.1 0.6 63.9 8.7 65 2.2 9 60 0.08 0.16 1.7 0
תפוח 54 0.3 0.4 12.3 1 9 0.4 2 40 0.04 0.02 0.2 9